55/5000 Gør smartphone dækker virkelig at beskytte telefoner mod skader?

Posted by Mike hurley on

We love them; but man, do we do some dumb things with them. According to a survey commissioned by T-Mobile, nearly half of all smartphone owners have had their phones lost, stolen or damaged. For smartphone owners who have damaged their phones, 37 percent scratched the screen, 29 percent spilled a drink on it, 29 percent dropped it down the stairs and 20 percent dropped it in the toilet .

Beskyttelse af en smartphone med et tilfælde er en no-brainer for mange smartphone-ejere. Andre smartphone-ejere mener dog ikke, at smartphone beskyttelse er alt det er sprængt for at være. For en, ingen smartphone tilfælde - eller i det mindste ikke en du vil bære - kan helt beskytte din telefon mod skader. Smartphone tilfælde tilføjer også bulk til telefonen og kan skjule kølige aspekter af telefonens design. Hvis du ikke er super forsigtig, kan en sag endda skade din telefon. Snavs og snavs kan blive fanget mellem sagen og telefonen og ridse telefonens finish. Smartphone-sagerne, der giver den bedste beskyttelse, kan være dyre, især da du normalt skal hente en ny hver gang du får en ny telefon. Endelig kan smartphone sager interferere med docking. Det er en smerte at skulle tage din telefon ud af sin sag hver gang du vil koble den op til din bil eller hjemme stereo.

På den anden side er der mange gode grunde til at bruge en smartphone sag. Hvis du er god til at holde den ren, så snavs og snavs ikke opbygges mellem telefonen og sagen, vil en smartphone sag normalt gøre et godt stykke arbejde med at beskytte telefonen mod ridser. En smartphone sag kan også give en vis beskyttelse, hvis du slipper din telefon (selvom du ikke bør bruge en sag som en undskyldning for at starte din telefon ud af dit tag). Selvom en smartphone-sag muligvis ikke får din telefon til at se lige så sej ud, kan det medvirke til at holde alle dele af det arbejde. At droppe en telefon kan ikke resultere i meget synlig skade, men det er nemt, at smartphoneens kameralinser bliver brudt. Plus, med nogle smartphones, der har slanke-men-slick-finish, kan en grippy sag hjælpe dig med at tabe telefonen i første omgang. Der er et par vandtætte tilfælde på markedet for smartphones, men selv de fleste grundlæggende tilfælde skal købe dig et par ekstra sekunder for at få fat i din telefon ud af stien til en udvidet pølse af spildt øl (dine venner er sådanne lightweights).

Så, dækker smartphone virkelig telefoner mod skader? I et vist omfang gør de det - men du skal stadig være smart om, hvordan du tager hånd om din telefon. Jeg anbefaler ikke at bruge det overalt i nærheden af ​​et toilet.


dele denne post← gamle post nyeste post →

 undefined