Amazon tilbyder nu Voice Shopping eksklusive tilbud på sin egen hardware

Posted by Mike hurley on

der er kun to dage, indtil Prime Day 2019 starter, men det stopper ikke Amazon fra at tilbyde sine Voice Shoppers nogle eksklusive tilbud om at sparke ting lige nu! Det er rigtigt, hvis du allerede har en Alexa-aktiveret enhed, kan du score nogle temmelig stejle rabatter på Amazons egen hardware, men tilbudene her er kun gode til i dag. Kom godt i gang med Voice Shopping er super simpelt, og tager kun et sekund af din tid.

Masser af enheder er kompatible med Voice Shopping, herunder Amazon Shopping-appen til telefoner, men hvis du ikke vil bruge den, så rolig. I det forløbne år har Amazon åbnet de samme (eller ret lignende) tilbud til alle efter den eksklusive periodefrihed. Dette giver os en god ide om, hvilke priser vi kan forvente under arrangementet på nogle af Amazonas hardware.

Ekkotot - $ 22 (var $ 50)
Echo Dot Kids Edition - $ 44.99 (Var $ 70)
Fire TV Stick med Alexa Voice Remote - $ 14,99 (Var $ 40)
Fire TV Stick 4K - $ 24.99 (Var $ 50)
Brand 7 - $ 29,99 (var $ 50)
Fire 7 Kids Edition - $ 59.99 (Var $ 100)
Placering af din bestilling for nogen af ​​disse er ganske simpel, faktisk. Du kan sige "Alexa, bestil en Echo Dot", hvis du vil placere en ordre med det samme, eller du kan sige "Alexa, tilføj en ekko prik til min kurv", så du kan tilføje flere produkter forud for din checkout. Alexa Voice Shopping bruger det kreditkort, du har på filen, til at fuldføre din ordre.

Disse tilbud vil kun være tilgængelige for Prime-medlemmer via Voice Shopping i en begrænset periode. Hvis du er interesseret i at fange nogle nye hardware, er det nu tid til at gøre det. Få din ordre i nu, før disse prisfald er væk!

Ref.https://www.androidcentral.com/amazon-now-offering-voice-shopping-exclusive-deals-its-own-hardware


dele denne post← gamle post nyeste post →

 undefined