Billeder af et Sony Xperia 20-tilfælde viser, at telefonen vil holde den ekstra tykke topkant

Posted by Mike hurley on

Designet af Sony Xperia 20 vil forblive næsten helt uændret. Den eneste forskel fra Xperia 10, som vi bemærker, er, at tænd / sluk-knappen og fingeraftrykslæserne er blevet genforenet (Xperia 2-sagen fra i går viser, at de vil være adskilte på det kommende flagskib).

Sony Xperia 20 etui Sony Xperia 20 etui
Sony Xperia 20-sagen

På den side forbliver den femhovedede topkant og det ser virkelig ud af sted på et marked, hvor fuldskærmsmodeller er tilgængelige i mellemklassen. Ifølge en nylig lækage holder Xperia 20 sig til 6 "21: 9 skærmen med 1080p + opløsning.
Sony ny mobil
Omkring bagsiden ser vi den genkendelige dual camera hump - de er angiveligt to 12MP kameraer. Den anden cam vil have en ultra vidvinkel eller en telelins, enten det er en stor opgradering over dybdesensoren på Xperia 10.

Sony Xperia 20 etui Sony Xperia 20 etui Sony Xperia 20 etui
Sony Xperia 20-sagen

Alligevel kan du se, at 3,5 mm hovedtelefonstikket er bevaret (det er øverst). Ved den tidligere rygte bliver processorkraften også opgraderet fra et 600-seriens chipsæt til en Snapdragon 710 (med 4/6 GB RAM og 64/128 GB lagerplads).

Sony Xperia 20 leverer af OnLeaks Sony Xperia 20 leverer af OnLeaks Sony Xperia 20 leverer af OnLeaks Sony Xperia 20 leverer af OnLeaks
Sony Xperia 20 leverer af OnLeaks

OnLeaks offentliggjorde følgende af Sony Xperia 20, designet passer perfekt (til bedre eller værre).

dele denne post← gamle post nyeste post →

 undefined