Den første enhed med Huawei Harmony OS vil være det ærede Smart TV, siger insidere

Posted by Mike hurley on

Huawei vil afsløre sin første Smart TV, og insidere siger, at det vil køre Harmony OS (også kendt i Kina som HongMeng OS). Da det forventes at starte i august, vil det være den første enhed til at køre Huaweis eget operativsystem.

Dette vil blive lanceret under mærket Honor, og den første model vil have en 55 "skærm. Den vil fungere som et knudepunkt til Huaweis smarte hjemmesystem ud over at være en underholdningsplatform. Den ekstra funktionalitet er nødvendig, da det kinesiske folk er flyttet fra den store skærm og fokuserer på deres telefoner - i de senere år er antallet af mennesker, der ser fjernsynet, faldet markant.

Den første enhed med Huaweis Harmony OS vil være det ærede Smart TV, siger insidere
Præsidenten for æresmærket siger, at med selskabet vinder nogle forbrugere tilbage ved at udnytte sin erfaring med at opbygge smartphones til at gøre et bedre tv. Han bekræftede ikke officielt, at OS'et, som tv'et vil køre, dog.

Hvis ikke andet, vil dette hjælpe Harmony OS-teamet med at udjævne eventuelle fejl inden den første telefonlancering. Det kan endda kickstart app udvikling.

Source


dele denne post← gamle post nyeste post →

 undefined