Den officielle Samsung Galaxy Buds + app går live i Apple App Store

Posted by Mike hurley on

Vi er kun en uge væk fra Samsung Unpacked-begivenheden, og den nye Samsung Galaxy Buds + ankommer sammen med en række nye hardware. I forkant af begivenheden er den officielle app til de nye Galaxy Buds vist i Apples App Store.

Takket være iTunes-listen viser skærmbilleder af appen Galaxy Buds +, der er tilsluttet en iPhone. iOS-brugere kan nu downloade appen på iPhone 7 og nyere med iOS 10 og nyere. Medfølgende app kan du tilpasse lyden fra Galaxy Buds, samt downloade og installere OTA-opdateringer. Du kan også bruge den til at kontrollere batteriets levetid for de nye Buds +.

Officielle Samsung Galaxy Buds + går live i Apple App Store
Den nye Galaxy Buds + indeholder forbedret støjisolering og forbedret støjreduktion til telefonopkald. Selvom de ser identiske ud med den første generation af Galaxy Buds, har de meget forbedret batterilevetid og individuelle batteriindikationer for hver Bud via den nye opladningskasse.

Ud over den nye Galaxy Buds + forventes det, at Samsung annoncerer Samsung Galaxy S20-opstillingen (starter ved £ 800), den sammenklappelige Galaxy Z Flip, og takket være en nylig rapport kan vi måske høre mere om den Bixby-drevne Samsung Galaxy Home Mini. Dette vil alle gå ned den 11. februar hos Samsung Unpacked i San Francisco.

Samsung Galaxy Buds + App i Apple App Store

dele denne post← gamle post nyeste post →

 undefined