Google arbejder angiveligt med en 5G Pixel

Posted by Mike hurley on

Nikkei Asian Review citerer insidere, der siger, at Google har startet testproduktion af en 5G-tilsluttet Pixel-telefon. Dette er en separat enhed fra Pixel 4-duoen, som kun vil indeholde 4G-forbindelse - disse er allerede gået ind i masseproduktion og vil være klar til at sendes kort efter næste uges afsløring.

Men Pixel 5G afsløres muligvis ikke i næste uge eller endda i år. Kilderne siger, at Google kunne vente til foråret med at afsløre Pixel 5G sammen med den overkommelige Pixel 4a.

Det ville stadig placere det foran Apple, der ikke vil fornye sin premium lineup indtil september 2020. Den eneste potentielle iPhone-lancering før det er den rygte om SE-efterfølgeren, og som bestemt ikke har 5G.

Google arbejder angiveligt med en 5G Pixel
Under alle omstændigheder sker testproduktionen af ​​Pixel 5G i Kina, men de enheder, der er bestemt til det amerikanske marked, vil blive fremstillet andre steder for at undgå handelskrig - Vietnam er den mest sandsynlige mulighed.

Pixels er en smule spiller på markedet med ca. 0,5% andel. Imidlertid planlægger Google i år at fordoble 2018-forsendelserne til 10 millioner.

Google Fi skulle først lancere sin 5G-tjeneste (på Sprints netværk) tidligere, men det er ikke sket endnu. Dette kan have været forsinket på grund af Sprint / T-Mobile-fusionen. Under alle omstændigheder kan vi forestille os, at Google Fi går 5G, når denne nye Pixel dukker op på markedet.

Source www.gsmarena.com


dele denne post← gamle post nyeste post →

 undefined