Huawei siger, at Mate X stadig ikke er klar til marked

Posted by Mike hurley on

Det er gået over fem måneder siden den officielle afsløring af den sammenklappelige Huawei Mate X på MWC 2019. Og til trods for ikke at skulle gennemgå holdbarhedsspørgsmål og en overdreven medieskandale som sin Samsung Galaxy Fold-rival, er den stadig ikke frigivet for offentligheden. Faktisk lyder Mate X som for nylig på et interview med He Gang, direktør for Huawei's mobiltelefon til forbrugervirksomhed, lige så uforbeholdent til Galaxy Fold og stadig et stykke tid væk fra salg.

Huawei Mate X hands-on anmeldelse
Ifølge He Gang er Huawei stadig travlt med at "optimere / perfektionere" Mate X for at imødekomme virksomhedens strenge kvalitetskrav. Han indrømmer også, at dette viste sig at være en mere udfordrende proces end oprindeligt forventet afgifter til de nye designprcesses og metoder involveret i udformningen af ​​det sammenfoldelige håndsæt.

Alle skal være meget tydelige på, at Huaweis kvalitetskrav er meget krævende. Hvis det ikke opfylder kvalitetskravene, lader vi ikke produkterne komme på markedet.
På den ene side lyder denne omhyggeligt formulerede erklæring ganske betryggende at se, hvordan det sætter kunden og deres tilfredshed først. På den anden side afgiver det indtryk af, at backpedaling ganske lidt efter Huawei er slut. Det er næppe en hemmelighed, at løbet mod foldbare telefoner kulminerede på en virkelig forhastet måde ved dette års MWC. Det, der fulgte, var meget usikkerhed, radiostøj og hvad der kun kan beskrives som skadekontrol og beredskabsplaner for de hastede lanceringer.

Huawei Mate X hands-on anmeldelse
Sidst vi hørte, var Huawei Mate X på vej mod en september-udgivelse, og det er også den omdesignede Samsung Galaxy Fold. Når man ser på hele denne situation, udfolder det sig, er det bestemt ikke tænkeligt at tro, at de to store spillere er fanget i et slags kat- og musespil, hvor de analyserer hinandens bevægelser. Ved at trække denne opfattelse af sagde He Gang:

Vi har investeret meget i Mate X. Hvad angår, når Samsungs enhed vil ramme markedet, er det ikke et vigtigt punkt for os at overveje. Det centrale punkt, vi overvejer, er at håbe, at forbrugere kan få dette produkt, når de får det. Vi sikrer produkter af høj kvalitet med god forbrugeroplevelse ...
Efter at han for nylig blev fundet i en lufthavn med sin egen personlige Mate X, gav Huawei-direktør Richard Yu også et vagt svar på timingen på Mate X-lanceringen og sagde noget i retning af: "det bliver nødt til at vente". Alt i alt er det temmelig svært at endda spekulere i lanceringsvinduer på dette tidspunkt, men det er sandsynligvis sikkert at sige, at begge foldbare telefoner stadig er et stykke tid væk fra faktiske slutbrugerhænder.

Du kan forskellige huawei-tilbehør på takprice.com

Ref.


dele denne post← gamle post nyeste post →

 undefined