LifeLock tilslutter sig forbrugerforretningsenhed hos Symantec

Posted by Mike hurley on

Vi meddelte nogle spændende nyheder i november om Symantecs planer om at erhverve LifeLock, og nu er jeg glad for at dele, at handlen er afsluttet, og vores integration med LifeLock, og dets datterselskab ID Analytics, er i gang.

Der er en masse lidenskab og spænding fra vores kombinerede team omkring det løfte og potentiale, vi har sammen om at levere en omfattende digital sikkerhedsplatform, der giver dig, vores kunder, en større følelse af sikkerhed med tilføjelse af identitetstyveri-ekspertise.

Med denne overtagelse omdefinerer Symantec, hvad sikkerhed betyder i en tilsluttet verden.

Der har aldrig været et større behov for en organisation til at gå frem og hjælpe med at navigere i dette komplekse og hurtigt udviklende online landskab. Cyberkriminelle vil fortsat blive mere sofistikerede og vil altid være på udkig efter måder at få adgang til og stjæle personlige oplysninger på.

Vores forpligtelse er at være vores kunders online sikkerhedsmestre og hjælpe med at beskytte deres privatliv, sikkerhed, og nu med LifeLock-erhvervelsen, hjælpe med at beskytte deres identitet. Vores eksperter hjælper forbrugerne med at beskytte deres digitale oplysninger, så de kan drage fuld fordel af fordelene ved forbundet tilværelse.

Vi lever alle vores liv online - uanset om vi handler, søger eller deler med venner og familie - og vi ønsker, at vores kunder skal vide, at vi er her for at hjælpe med at beskytte og forsvare deres digitale sikkerhed.

Vi er begejstrede for, at aftalen er afsluttet, og vi kan komme videre med de talentfulde LifeLock- og ID Analytics-teams for at hjælpe forbrugerne med den teknologi, forskning og tjenester, de har brug for for sikkert at oprette forbindelse - hvor som helst og overalt - fra ethvert af deres enheder og i skyen .
du kan købe symantec-produkt på takprice.com.

Ref.


dele denne post← gamle post nyeste post →

 undefined