PS5-pris, udgivelsesdato og seneste nyheder: den ultimative guide til Sonys PlayStation 5

Posted by Mike hurley on

Da forventningen opvarmes til lanceringen af ​​Sonys PS5-næste-gen-konsol senere i 2020, samler vi alle de bedste PlayStation 5-oplysninger, som vi allerede kender, hvilket faktisk er meget såvel som alle de friskeste lækager, rygter, nyheder og sladder. Her på T3 kan vi ikke vente med at få vores hænder på PS5, og da hver ny meddelelse afslører mere om systemet, øges vores spænding.

Reklame

Og fra alt, hvad vi har hørt indtil videre, vil PlayStation 5 absolut sprænge spillerne væk med dens topniveau-specifikationer og iøjnefaldende design, skønt intet er sikkert, før Sony gør konsollen officiel. Lige nu, i begyndelsen af ​​2020, ser det ud til, at det kunne finde sted inden for et par uger, så vi nærmer os virkelig crunch-tid.

Ud over et officielt PS5-udgivelsesdatovindue har vi også et absolut ton officielle detaljer allerede i tasken, som det blev afsløret af PS5's føringssystemarkitekt Mark Cerny i april sidste år, og du kan overveje vores appetit godt og virkelig blød for hvad PlayStation 5 vil medbringe.

For det absolutte seneste på PlayStation 5-udgivelsesdato, pris, specifikationer, design, funktioner eller noget andet om den supermægtige videospilsmaskine, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har endda fået en fantastisk detaljeret guide til nogle af de PS5-spil, som gamere kan se frem til at spille på den nye konsol.

Reklame

Vi har endda fået den seneste analyse af, om PS5 vil være et match til Microsofts næste Xbox-flagskib, Xbox Series X.

Vi starter dog med en liste over alle de officielle PS5-oplysninger, vi allerede har modtaget.

Sidste SONY PS5 NYHEDER

Den officielle Sony PS5 tilmeldingsside går live! Er PlayStation 5 afslørende overhængende?

Sony PlayStation-chef Hiroki Totoki skyder ned på PS5-prisudsigter

Sony PS5 og Microsoft Xbox Series X? Ikke bekymret, siger Nintendo

Sony PS5-controllers hemmelige våben til at tage på Xbox Series X-puden bryder dækslet

PS5: her er dit første kig på PlayStation 5 UI

Diskrediteret PS5-lækage viser sig at være sandt, da Sony smugger officielle PlayStation-oplysninger

Iøjnefaldende videospil fra Sony PS5-spillet Godfall lækker online

PS5 boss driller Xbox Series X-slå "unikke elementer"

PS5-nyheder: frisk lækage siger, at PlayStation 5 er klar til februar-afsløringen

Sony PS5-konsol kæmper til Xbox Series X med futuristisk design

I modsætning til PS5 vil Xbox Series X IKKE have eksklusive spil ved lanceringen

Endnu mere ægte PlayStation 5 og DualShock 5-fotos lækker online

PS5-demo kørte otte gange hurtigere end PS4 i dette afgørende område

PS5-spil vil "føles realistiske, som om du er der" ifølge Keisuke Kikuchi

5 rygter om funktioner på PS5, der vil have Xbox-spillere bekymrede

SONY PS5 OFFICIEL INFORMATIONDette er de oplysninger, som Sony officielt er blevet annonceret om PS5.

(Billedkredit: GettyImages)

I april 2019 offentliggjorde techwebstedet Wired en eksklusiv samtale og briefing med PS5-føringssystemarkitekt Mark Cerny, der indeholdt officielle meddelelser om PlayStation 5. Disse omfattede:

1.) Cerny bekræftede, at Sonys "næste gen-konsol" ikke vil lanceres i 2019 (vi ved nu, at 2020 er udgivelsesvinduet). Han henviste ikke til konsollen som PS5 eller PlayStation 5, selvom Sonys traditionelle system til navngivende konsoller ville indikere, at det er, hvad det vil blive kaldt.

2.) Cerny bekræftede, at PS5's CPU er baseret på den tredje generation af AMDs Ryzen-serie af processorer og har otte kerner i firmaets nye 7nm Zen 2-mikroarkitektur.

3.) PlayStation 5s GPU er blevet bekræftet af Cerny som en brugerdefineret variant af Radeons Navi-familie og vil understøtte strålesporing (en næste generel belysningsteknik, der modellerer rejsen af ​​lys i komplekse spilverdener).

ALTID FRI FRAGT TIL DK

Køb hende

Fremmet af kids-world.dk

4.) Cerny bekræftede også, at AMD-chip i PS5 har en brugerdefineret 3D-lydenhed, der vil levere langt mere fordybende lyd i spillet.

5.) PlayStation VR-headsettet er kompatibelt med PS5, og selvom Cerny ikke ville kommentere, om et nyt PSVR-headset kom ind, sagde han, at "VR er meget vigtigt for os".

6.) Cerny bekræftede, at PlayStation 5 ville blive installeret med en SSD ud af boksen, og derefter afbrød et PS5-dev-sæt, der indlæser spillet Spider-Man, som viste sig at indlæse atten gange hurtigere end på PS4.

7.) Cerny bekræftede, at takket være den nye SSD, ville PS5 også være i stand til at gengive 2D-verdener meget hurtigere end PS4, hvilket betyder, at spillerne vil få større spilverdener og være i stand til at bevæge sig gennem dem hurtigere, mens troskab opretholdes.

8.) Cerny bekræftede, at PlayStation 5 vil understøtte 8K-grafik, skønt i hvilken kapacitet, og hvis det vil være indbygget, er der stadig 8K tilbage at se.

9.) Siden Cernys meddelelser har Sony bekræftet nøjagtigt, hvad PlayStation 5-logoet vil være.

10.) Sony har bekræftet, at PS5 ikke vil blive vist fra ved E3 2020, idet den anfører, at:

"Efter en grundig evaluering har SIE besluttet ikke at deltage i E3 2020. Vi vil bygge videre på vores globale begivenhedsstrategi i 2020 ved at deltage i hundreder af forbrugerbegivenheder over hele kloden. Vores fokus er på at sikre, at fans føler en del af PlayStation-familien og har adgang til at spille deres yndlingsindhold. Vi har en fantastisk række titler, der kommer til PlayStation 4, og med den kommende lancering af PlayStation 5 ser vi virkelig frem til et års fejring med vores fans. "

SONY PS5 UDLØBSDATOSony springer E3 2020 over i år, da det planlægger at fremvise PlayStation 5 på en separat, dedikeret begivenhed.

Efter at have sagt, at der ikke vil være nogen PS5 før maj 2020, har Sony nu bekræftet, at PlayStation 5 kommer til i november eller december 2020 - lige i tide til ferieshopping sæsonen. Hvis du er i Holland, kan du endda få en forudbestilling i.

Det giver mening, virkelig: PlayStation 3 kom ud i 2006 og blev efterfulgt af PlayStation 4 i 2013, og rygter har cirkuleret i flere måneder om, at PlayStation 5 ville lanceres omkring 2020. Respekteret Sony-analytiker Hideki Yasuda har tidligere bundet lanceringen dato for PS5 som november 2020.

Med hensyn til hvornår vi rent faktisk vil se konsollen, ja, det er blevet kaldt af mange respekterede kommentatorer, og endda af den berømte God of War-udvikler David Jaffe, som fandt sted i februar 2020 ved en PlayStation-begivenhed i New York City.

På Twitter sagde Jaffe, at "PS5-afsløringen er mindre end 4 uger væk. Sony ved, at hard core-spillere hænger på hvert stykke information, og ved, at bare fordi MSFT dominerer samtalen i øjeblikket, det er en nem ting at ændre, når de er klar til at afsløre (forudsat at afsløringen er god). "

PS5-startdato og detaljer bekræftet af PlayStation 5-chef

SONY PS5-PRISKan Sony-prisen matche PS5 med startprisen for PS4 Pro?

(Billedkredit: Sony | Dan Kuhl)

Når PS5 omsider bryder dækning, hvor meget vil det sætte dig tilbage? Vil det være værd at investere?

Nå, den seneste forudsigelse af PS5-prisen er, at den vil koste 499 $ i USA og £ 449 i England. Og dette tal stemmer overens med respekterede analytikerforudsigelser om et prispoint på $ 499 fra sidste år. Det er dog stadig kun et rygte, men det er et, vi har hørt fra flere kilder.

Skal den pris dog være nøjagtig, og vil det være en succes for Sony? Overvej først omkostningerne til PlayStations tidligere - PlayStation 4 debuterede oprindeligt for £ 349.99 / $ 399.99, og da den blev genopfundet som PS4 Slim begyndte den at sælge for £ 259.99 / $ 299.99 og nyere.

Reklame

Den mere kraftfulde PlayStation 4 Pro blev derimod lanceret med en pris på £ 349.99 / $ 399.99, der svarer til den originale PS4 på det partitur - selvom du nu kan få alle mulige bundtetilbud og rabatter på forskellige varianter af PS4-konsollen.

Alle disse PS4-konsoller har hidtil haft et stærkt salg.

Gå dog lidt tilbage igen, og spillerne vil uden tvivl huske, at Sony PS3 oprindeligt gik til salg i USA til en enorm $ 600, og til en lige så stejl £ 425 i England, som på det tidspunkt var endnu dyrere end det lyder i dag.

Og for at være meget klar solgte denne konsol ikke godt ud af porten, slet ikke.

Som sådan er det store spørgsmål, om Sony kan ramme £ 449.99 / $ 499.99 prispoint eller lavere med PlayStation 5? Vi vil sige, at det er mere sandsynligt, at den endelige PS5-pris vil være £ 449,99, stige til £ 499,99 med et spil inkluderet, selvom Sony selvfølgelig selv ønsker at holde hardware så overkommelig som det kan for gamere og beskytte den enorme installationsbase-bly det har i øjeblikket.

Når man taler om overkommelige priser, er der et rygtet om, at PS5 muligvis godt kan efterfølges af en alt-digital, download og streaming fokuseret konsol (som den næste Xbox-serie forventes at gøre). Microsoft lancerede sin helt digitale, diskfri Xbox One S glem ikke, og en alt-digital PS5-model følger måske efter.

PS5-pris officielt adresseret som Sonys Hiroki Totoki taler

SONY PS5 DESIGNEt PS5-konceptdesign, der angiveligt er baseret på den virkelige PlayStation 5-devkit.

(Billedkredit: LetsGoDigital)

Den seneste skildring af PS5-konsollen, vi har set, kommer via Twitter-bruger @xTHAFINESTx, der lagde op et stykke af gengivelser af en PlayStation 5 i både sort og hvid farver. Til trods for kun at tilbyde en vinkel til at se systemet, er denne skildring en af ​​de mest diskrete og imponerende, vi har set til dato.

Lige før Twitter-bruger @xTHAFINESTx offentliggjorde, at PS5-konceptet gengives, viste gamer Dan Kuhl et system, han havde bygget i PS4-skabelsespelet Dreams, der var baseret på det, der i vid udstrækning er blevet rapporteret som PlayStation 5-devkit.

Devkit dukkede først op i en Sony-patent sidste år, og siden er den blevet brugt som grundlag for mange konceptudgivelser og konsoldesign. Den mest berømte devkit-render kommer med tilladelse fra LetsGoDigital. Det er slags formet som et romertal V for 5, så lav det af det, du vil.

Desværre har vi ikke insideradgang til Sonys design- eller ingeniørafdelinger, men computerkomponenter bliver fortsat hurtigere, tyndere og mindre, så vi ville blive meget overraskede, hvis det færdige PS5-design var overalt i nærheden af ​​det store og tykke.Et slankt, diskret koncept om, hvordan PS5 kunne se ud

(Billedkredit: Ukendt | Via Twitter-bruger @xTHAFINESTx))

Devkits ligner berømt ikke det færdige system i de fleste konsoltilfælde, så selvom denne devkit er ægte, vil PlayStation 5 næsten bestemt ikke se ud.

Det siger sig selv, at PS5 samlet set skal være mindre og slankere, men selv med stigninger i bredbåndshastigheder og stigningen i streaming, forventer vi ikke, at PS5 går all-in på skyen og skrumper ned til en lille Blu- stråleboks indstillet størrelse - selv med Google Stadia nu på scenen.

Microsoft har nu vist verden nøjagtigt, hvordan Xbox Series X vil se ud, som tager et mere nyt tårndesign, så nu er bolden meget tilbage på Sonys domstol. Hvis vi imidlertid skulle risikere en gæt, tror vi, at den japanske producent vil spille det meget mere sikkert, da det kommer fra en position med markedsdominans og vil gøre overgangen for PS4-spillere så let og så velkendt som muligt.

PS5-insider bekræfter, at skør Sony PlayStation-konsoldesign er ægte

SONY PS5 SPECSEn slankt tidlig skildring af PlayStation 5 af den franske designer Joseph Dumary.

Ingen overraskelser her: PS5 vil være hurtig. Meget hurtig. Det vil tilbyde "dramatisk øgede grafik gengivelseshastigheder" ifølge en officiel Sony-præsentation. Vi ved, at det også inkluderer strålesporingsfunktioner og support til opløsninger op til 8K.

Reklame

Denne strålesporingsfunktion er blevet bekræftet af Sony selv. Der har været tale om, at Sony vil lancere to versioner af PS5 på samme tid, selvom det ikke er klart, hvordan de kan afvige med hensyn til specifikationer.

Efterhånden som lanceringsdatoen nærmer sig, hører vi flere og flere officielle nyheder om specifikationerne inde i PlayStation 5 til at gå sammen med rygterne - inklusive patenter til at forvise indlæsningsskærme. Vi har også fået det bekræftet, at en speciel strømbesparende tilstand vil blive indbygget i enheden.Kunne PlayStation 5 ende med at se noget lidt lignende ud?

(Billedkredit: Sony | Dan Kuhl)

PS5's CPU er baseret på den tredje generation af AMDs Ryzen-serie af processorer og har otte kerner af firmaets nye 7nm Zen 2-mikroarkitektur, mens PlayStation 5 GPU er en brugerdefineret variant af Radeons Navi-familie og understøtter strålesporing.

Denne officielle bekræftelse giver mening, da det længe ryktes, at næste generations AMD-grafikteknologi blev antaget at være på vej mod PS5, og at den havde været i produktion i et stykke tid. Disse rygter sagde, at systemet også ville bruge 7-nanometer chips og Navi.

Reklame

Rygterne sagde også, at Sonys vigtigste programmerere allerede var hårdt arbejde med at tilpasse AMD's Ryzen-teknologi, hvilket pegede på et stort ydeevne for de interne indvolde i PS5. Baseret på lækkede benchmarks ser det ud til, at PS5 kunne tilbyde fire gange PS4's ydelse.

Hvis du vil vide nøjagtigt, hvor meget hurtigere PS5 vil være i forhold til PS4, skal denne lækkede video give dig en idé (det siges at være op til 18 gange hurtigere end dens forgænger på nogle områder). Hvis det ikke får dig begejstret for, hvad PlayStation 5 måtte komme i pakning, vil intet gøre det.

Noget ordentligt kød er netop blevet føjet til disse kerne PS5-komponenter afslører, med en sikkerhedskopieret-med-nummer-liste med specifikationer, der tilsyneladende kommer med tilladelse fra en insider, der infiltrerede et officielt Sony-møde.

På mødet blev insideren angiveligt interesseret i et spec-ark, og via en ven lækkede informationen derefter online. I henhold til spys-dossieret med info kommer PS5 med en:

"8 core Zen 2, uret til 3,2 GHz.

Brugerdefineret Navi GPU, 56CU, 1,8 GHz, 12,9TF. RT er hardwarebaseret, co-konstrueret af AMD og Sony. (De mener, at RT-hardware er grundlaget for rygtet om, at Navi blev bygget til Sony)

24 GB RAM (type eller båndbredde blev ikke nævnt)

Tilpasset indlejret Solid State-løsning parret med HDD. "APISAK @ TUM_APISAK

AMD Gonzalohttps: //imgur.com/3dUG1BKAMD Gonzalo - Næste Gen-konsol?

imgur.com

117

03:16 - 18. januar 2019

Twitter-annoncer info og privatliv

62 personer taler om dette

Nu er denne lækage, selvom den ikke er underbygget, interessant, da den til dels sikkerhedskopierer en af ​​de tidligere PS5-lækager, vi har set (via tweeten ovenfor), som angiveligt trækker gardinet tilbage til APU (Advanced Processing Unit) inde i PS5: det kaldes tilsyneladende Gonzalo og vil tilbyde en otte-core processor, en 3,2 GHz urhastighed og en 1 GHz GPU urhastighed. Kort sagt, en betydelig forbedring i forhold til PS4 og otte-kerner hævder tallies med det, Cerny officielt har afsløret.

En separat GPU drevet af AMD, som det blev rygtet, ville helt sikkert hjælpe PS5 med at ramme disse 4K / 60fps høje toner, samt give PS5 mulighed for at tilbyde 8K support på en eller anden måde. Med hensyn til RAM gætter vi på, at vi bør forvente mindst det dobbelte af 8 GB, der er installeret i PS4 Pro.

Åh, og med hensyn til den kommentar fra Cerny om, at PS5 vil prale af en ny 3D-lydenhed, antydede dette rygtet, at forbedringer i lydafdelingen var indkommende måneder siden, så igen, at det stemmer godt.

Vi har allerede talt om flere PS5-modeller, og vi har hørt nogle tip om, at en 5G-kompatibel PlayStation Portable også kunne være på kortene. Sony nævnte bestemt mobilenheder i en nylig brugerundersøgelse om PlayStations fremtid, så det er sandsynligt, at vi kan se frem til, at mere end en enhed vises.

PS5: Next-Gen-funktion bekræftet af Sony PlayStations Yasuhiro Osaki

SONY PS5-SPILGodfall var det første spil, der blev bekræftet for PlayStation 5.

(Billedkredit: Gearkasse)

Top5-niveau PS5-spil vil helt sikkert spille en enorm rolle i lanceringen af ​​PlayStation 5, når det sker, og der har været tale om, at PS5-udviklingssæt har været i hænderne på nogle spilstudier i et stykke tid (se Sonys eget Bend Studio, der annoncerer et job, der opfordrer til næste gen-spilkonsoloplevelse)

Efterhånden som vi kommer ind i 2020, ser det nu ud til, at alle Sony-førstepartsspilstudier nu er fuldt fokuseret på PS5, hvilket betyder, at vi bør forvente, at en solid pakke PS5-spil kommer konsolens lanceringsvindue. Oven på nogle helt nye titler lyder det som om nogle eksisterende spil også får PlayStation 5-opdateringer.

Det første spil, der får en officiel bekræftelse af, at det vil komme ud som en PS5-eksklusiv, er Godfall. En 74-sekunders videotrailer brugt af spillets producent, Counterplay Games, viser hvordan spillet så ud og løb i starten af ​​2019.

Baseret på et stykke tunge fra en Horizon Zero Dawn-stemmeskuespiller lyder det også som om en efterfølger til det PS4-smash-hit er på vej. Horizon Zero Dawn 2 kunne godt være en af ​​tentpeltitlerne, der lanceres sammen med PlayStation 5. En God of War-efterfølger kan godt også dukke op.

Andre steder, Call of Duty: Black Ops 5, Ghost of Tsushima, Final Fantasy VII Remake, The Elder Scrolls VI, Spider-Man 2, Ringenes Lord: Gollum, Sniper Elite 5, Assassin's Creed: Kingdom, Uncharted 5, Dragon Alder 4 og mere forventes i øjeblikket at få PS5-lanceringer.

Kommentarer fra Sony Chief Executive Officer Kenichiro rapporteret af Wall Street Journal antyder, at PS5 vil fokusere på top-tier AAA-spil snarere end indietitler i et forsøg på at appellere til hardcore-spillere - skønt vi håber, at både blockbusters og indies vil blive støttet af konsol.
Et andet ryge fra PS5-spil antyder, at PS4-spil vil være bagudkompatible med PlayStation 5. Det er baseret på et patent indgivet af Sony, og betyder, at du ikke behøver at smide alle dine PS4-diske ud, når din skinnende nye konsol dukker op.

Faktisk antyder nyere rygter, at du kan spille et hvilket som helst eksisterende PlayStation-spil til nogen af ​​PS-konsollerne - det er et enormt bagkatalog. Sony har selv bekræftet, at PS4-spillere også kan spille imod PS5-spillere, så du kan blive venner med spillere, der endnu ikke har opgraderet.

Sony PS5-version af Ghost of Tsushima efterlader PlayStation-chefens kæbe på gulvet

Lad os heller ikke glemme streaming af spil og online spil. Alt tyder på, at PlayStation Now får en opgradering med PS5, og at streaming af spil på nettet sandsynligvis i det mindste vil være en del af PlayStation 5-oplevelsen, uanset hvilken model af konsollen du ender med at gå til .

Vi hører også, at der muligvis er en funktion kaldet PlayStation Assist, som bruger kunstig intelligens til at guide dig ud af trange steder, når du sidder fast. Det bør i det mindste gøre spil mindre frustrerende for nogle af os.Final Fantasy VII Remake forventes i øjeblikket at få en PS5-udgivelse.

(Billedkredit: Square Enix)

Den polske spiludgiver CD Projekt Red har allerede sagt, at den arbejder med spil med øje på den næste generation af konsoller, hvilket får os til at tro, at Cyberpunk 2077 eller noget lignende kan være en af ​​de første titler, der rammer PS5, og det er derfor, vi inkluderet det på vores liste PS5-spil, vi ser frem til at spille.

E3 har givet os en række andre kommende titler, der sandsynligvis kommer til Sonys næste generations spilkonsol: The Elder Scrolls 6, den spændende klingende Starfield og Beyond Good & Evil 2.

Flagskibspil kommer ikke meget større end Grand Theft Auto-serien, og i betragtning af at GTA V kom ud i 2013 til PlayStation 3 (senere at få en opdatering til PS4), er det for meget at håbe, at 2019 måske er året, hvor Grand Theft Auto VI dukker op?

Uanset hvilke spil, vi ser, vil de sandsynligvis bryde nyt niveau med hensyn til realisme og detaljer takket være PS5's ekstra kraft og fremskridt inden for software-design. De kendte siger, at vi ikke er langt væk med at have spil, der ser så godt ud som de bedste Hollywood-kæmpesvinduer, og som bliver gengivet i realtid.

Der er gode nyheder til kompatibilitet på tværs af platforme: Sony-ex Shawn Layden har sagt, at vi er på vej ind i en postkonsolverden, hvor enheder fra Sony, Microsoft og Nintendo er mere tæt integreret end nogensinde før.

SONY PS5: ANDRE RUMOREREn anden generation af PS VR arbejdes efter sigende med at blive frigivet.

Der er masser af andre rygter, der hvirvler rundt om Sony PlayStation 5. Vi har allerede berørt virtual reality, og det er meget sandsynligt, at Sony arbejder på version 2 af PlayStation VR-headsettet - men denne gang skal all den nødvendige hardware bygges ind i PS5, så du ikke har brug for en ekstra kasse mellem headset og konsol.

Lad os heller ikke glemme, at Mark Cerny selv har bekræftet, at det originale PSVR-headset er kompatibelt med PS5.

Der er tale om, at PlayStation Now-streamingtjenesten er i kø for en opdatering på samme tid som PlayStation 5 ankommer, men endnu er vi ikke sikre på, at alle har bredbåndskapacitet til at streame 4K-spil ind i deres stuer.

Sony PS5 kunne lanceres sammen med en holografisk PlayStation-skærm

Baseret på kommentarer fra en tidligere PlayStation-chef, ser vi, at fysiske diske forbliver en del af konsoloplevelsen til den næste generation af hardware. Ifølge administrerende direktør for Ubisoft vil vi se endnu en generation af traditionelle konsoller, før alt skifter til skyen.

Det betyder dog ikke, at Sony ikke vil fordybe sig i det - det er samarbejdet med en usandsynlig allieret i Microsoft til at arbejde på næste generations streamingtjenester. Forvent, at en 'Netflix-for-games'-platform skal være blandt dine muligheder, når PS5 kommer ud. En skybaseret ny PSP ryktes også at debut som en ledsagerkonsol.

I betragtning af, at Sony i øjeblikket udforsker og udvikler blockchain-teknologi, en teknologi, der har spilapplikationer, kunne PS5 imidlertid også indlede en ny tidsalder med salg og handel med digitale spil til brugere. Ideen om, at en spiller kunne låne eller handle en digitalt købt spillicens er virkelig spændende for os her på T3, og endelig kunne hjælpe branchen med at komme videre fra fysiske medier.Vil PS5 være et match til Microsofts Xbox Series X?

(Billedkredit: Microsoft)

SONY PS5: XBOX SERIES X BEATER?

Nu er det for mange spillere spørgsmålet om en million dollar. Xbox-chef Phil Spencer har sagt, at Xbox Series X vil "sætte benchmark for konsolspil", og normalt når du sætter en benchmark, betyder det, at du har det mest kraftfulde sæt resultater.

Nøglen der er imidlertid netop, hvordan benchmark er indstillet. Er det rene hardware-numre, der er hentet fra proprietær, intern testningssoftware? Er det, hvor glatte spil kører med hensyn til fremerate, eller hvor sprøde de vises med hensyn til opløsning? Eller er det for eksempel, hvor glatte og spilfyldte de er med hensyn til økosystemet? Eller hvor let det er for udviklere at bruge denne hardware (lad os ikke glemme, hvordan Sega Saturns vanskelige arkitektur bidrog til dens hurtige undergang).

Fordi det er denne ting, rå specifikationer vinder ikke en konsolgeneration. Konsolgenerationer vindes af spil, og mere specifikt hvor gamere spiller deres spil. Dette er hvad Sony i den udgående generation absolut spikede det, og underligt for et firma, der engang gjorde dette perfekt med Xbox 360, tabte Microsoft fuldstændigt bolden med Xbox One.

PS4-serien med konsoller er fortsat med at sælge dobbelt så mange systemer som Xbox One-familien af ​​konsoller, fordi det fokuserede på at levere spil, spil og flere spil til sine brugere. Sonys fokus på spil og enorme bibliotek med titler, specielt eksklusive, i PS4-æraen var absolut førsteklasses, og det betød, at trods Xbox One X teknisk set var konge af konsoller i form af hardwarespecifikationer og kapaciteter, tabte det samlede Xbox stadig til PlayStation.

Kan du huske, at push fra Microsoft om Live TV og Kinect-kontrol, om hvordan Xbox One skulle være det hardware-kraftcenter mediecenter, der ville sidde i hjertet af alle gamers opsætninger? Det spillede ikke noget jot, når det kom til knas, og den knas var, hvilke spil der kunne spilles på systemet, og hvor meget det ville koste at spille dem.

Som sådan, selvom vi synes det er rimeligt at sige, at Xbox Series X vil, fra det, vi har hørt i næste-gen-konsol-rygtemøllet, teknisk set have de mest imponerende specifikationer for næste-gen-konsoller, vil forskellen faktisk være meget mindre, og i den store ting af ting, vil ikke gøre så meget forskel alligevel.

PS5 skulle synes det er meget nemt at få Xbox Series X slået under begge konsolens lanceringsvinduer rent på grund af installation af baseoverførsel, og det skal også bære et lille momentum fra PlayStation VR, som selv til i dag Xbox ikke kan modvirke. Langsigtet, hvorvidt hvorvidt PlayStation 5 vinder den næste gen-konsolekrig mod Xbox Series X, vil i vid udstrækning blive bestemt af økosystemudbuddene, samt hvor godt alle traditionelle konsolproducenter klarer at fremme nye spil-streaming-tjenester som Google Stadia.

Bedste gaming-headset

Bedste grafikkort

Dagens bedste Sony PlayStation 4 Pro-tilbud

Sony Playstation 4 Pro - 1 TB ...

Proshop.dk

kr 2490

UDSIGT

Sony Playstation 4 Pro -...

Dustinhome.dk

kr 2549

UDSIGT

Sony PlayStation 4 Pro -...

Computersalg DK

kr 2583

UDSIGT

Sony Playstation 4 Pro 1000 gb ...

Dustinhome.dk

kr 2590

UDSIGT

Playstation 4 1TB Pro

CDON (.dk)

kr 2598

UDSIGT

Sony Playstation 4 Pro - 1 TB ...

Proshop.dk

kr 2699

UDSIGT

Sony Playstation 4 Pro - 1 TB ...

Proshop.dk

kr 2799

UDSIGT

Sony PlayStation 4 Pro - 1TB ...

Proshop.dk

kr 2799

UDSIGT

Sony PlayStation 4 Pro -...

Computersalg DK

kr 2848

UDSIGT

Sony Playstation 4 Pro 1000 gb ...

Dustinhome.dk

kr 3090

UDSIGT

VIS Flere aftaler

Vi tjekker over 130 millioner produkter hver dag for at finde de bedste priser

Dagens bedste Sony PlayStation 4 Slim-tilbud

Sony Playstation 4 Slim -...

Dustinhome.dk

kr 1890

UDSIGT

Sony PlayStation 4 Slim White ...

Proshop.dk

kr 1.899

UDSIGT

Sony PS4 Slim 1TB, ...

Computersalg DK

kr 2035

UDSIGT

Sony Playstation 4 Slim Days ...

Dustinhome.dk

kr 2090

UDSIGT

Sony PlayStation 4 Slim Black ...

Proshop.dk

kr 2099

UDSIGT

Sony PlayStation 4 Slim Black ...

Proshop.dk

kr 2099

UDSIGT

Sony PlayStation 4 Slim Black ...

Proshop.dk

kr 2099

UDSIGT

Sony PlayStation 4 Slim Black ...

Proshop.dk

kr 2099

UDSIGT

Sony Playstation 4 Slim 500 gb ...

Dustinhome.dk

kr 2190

UDSIGT

Sony Playstation 4 Slim 500 gb ...

Dustinhome.dk

kr 2190

UDSIGT

VIS Flere aftaler

Vi tjekker over 130 millioner produkter hver dag for at finde de bedste priser

Vil du modtage underretninger fra T3.com?

Afmeld abonnement på push-meddelelser

SENESTESamsung Galaxy S20 nyheder, lækager, udgivelsesdato, pris og specifikationer

AF DAVID NIELD • 3 timer igenSamsung Galaxy S20 Plus og S20 Ultra afsløret i første live-billeder

VED MATT EVANS • 5 HOURS AGO

DU KAN ALTIGE LIKEViewSonic XG270GQ anmeldelse: en fremragende gaming skærm med nogle nyttige ekstra

AF DAVID NIELD • 7 Dage igenBedste Xbox One-spil 2020: awesome Xbox-spil at spille

VED DOM RESEIGH-LINCOLN • 9 Dage igenBedste PS4-spil 2020: spil store PlayStation 4-spil

AF ROBERT JONES • 9 Dage igenHer er Sonys PS5 våben til at tage Xbox Series X ned - og det er ikke en PlayStation

VED MATT EVANS • 26 Dage igenPS5 kunne have en stor fordel i forhold til Xbox Scarlett, når du downloader spil

AF MATT EVANS • 3. NOVEMBER, 2019Apple Arcade: de bedste spil og den bedste hardware at spille dem med

AF DAVID NIELD • 21. OKTOBER, 2019Sony PS5 lanceres sammen med en ny PSVR 2 designet til PlayStation 5

AF JOSH LEVENSON • 13. OKTOBER, 2019Sony t3.Com


 

T3 er en del af Future plc, en international mediekoncern og førende digital udgiver. Besøg vores virksomhedswebsted.
© Future Publishing Limited Quay House, Ambury, Bath BA1 1UA. Alle rettigheder forbeholdes. Virksomhedsregistreringsnummer for England og Wales 2008885.

dele denne post← gamle post nyeste post →

 undefined