PS5: udgivelsesdato, pris, specifikationer og nyheder til PlayStation 5

Posted by Mike hurley on

Spændt over PS5-frigørelsesdatoen? Vi har alle de seneste nyheder såvel som de bedste PS4-tilbud ...

PlayStation har altid tilbudt mere til AV-verdenen end bare spil. Det har scoret godt med DVD-afspilning, Blu-stråler og 4K streaming gennem årene. Så hvad har PlayStation 5 at byde på ved lanceringen? Blir det en 8K maskine? Vil det stadig understøtte optiske medier? Hvornår er PS5-udgivelsesdatoen? Hvor meget koster PS5?

Selvom vi ikke helt kan svare på alt dette endnu, faldt Sony PlayStations førende arkitekt og konsolproducent, Mike Cerny, en hel masse af hvad de kan forvente af PS5 i et interview i april 2019 og har siden sammen med Sony CEO Jim Ryan , udvidede det i oktober.

Sony har endelig også officielt bekræftet nogle detaljer, inklusive det officielle navn og udgivelsesdato, og der er endda et lækket billede af, hvad der ligner det allerførste glimt af PS5 og noget PS5-tilbehør også. Og på CES 2020 bekræftede Sony det officielle PS5-logo. Siden da har Sony også lækket information om PS5 DualShock 5-controller.

Der er nyhederne om det allerførste PS5-eksklusive spil, Godfall, og endda noget in-play video-action, der giver os et glimt af, hvad PlayStation 5 er i stand til.

Ref.https://www.whathifi.com/


dele denne post← gamle post nyeste post →

 undefined