Sådan giver du bedre Windows 10-sikkerhed!

Posted by Mike hurley on

Microsofts mest populære OS, Windows 10, er også meget populært blandt cyberkriminelle, der kræver yderligere sikkerhedsforanstaltninger for at maksimere din beskyttelse.

Microsofts nyeste operativsystem, Windows 10, har den hurtigste vedtagelse af en hvilken som helst version af Windows nogensinde, og er allerede i brug (33 procent) eller bliver piloteret af mere end 96 procent af virksomhederne. Selvom sikkerhed var et vigtigt fokus for Microsoft i design af softwaren - Windows Defender og Windows Firewall - har den store succes af operativsystemet og den store Windows-installerede base, som omfatter virksomhed, SMB, offentlig sektor og forbruger, gjort det til en hovedfokus for cyberkriminelle også. CVE viser i øjeblikket 166 Windows 10 sårbarheder, og i en gennemsnitlig uge forhindrer Avast mere end 2,3 millioner virusangreb på Windows 10-pc'er.

For at sikre, at du har den bedste cybersikkerhed, er det muligt at tilføje ekstra funktioner, der går ud over den meget grundlæggende beskyttelse, der leveres af Windows 10. Faktisk er den nyeste version, Windows 10 Anniversary, rapporteret at være "fuld af betydelige fejl, der forårsager systemer til at fryse , browsere til fejlbehov og periferiudstyr ... til funktionsfejl. "

Beskyt din Windows 10 med et andet antivirusprogram
For den bedste beskyttelse mod online-trusler foreslår vi at tilføje et andet antivirusprogram, der er designet til at supplere Microsofts forudinstallerede antivirus, Windows Defender.

Avast Endpoint Security giver ekstra muligheder, som at kombinere maskinindlæring med massive datamotorer som DeepScreen og Evo-gen, CyberCapture og en adgangskodeadministrator - avanceret beskyttelse, som standardbeskyttelsen ikke engang begynder at levere.

Det er en ting at være dygtig til at udvikle software, og en helt anden sag udvikler sikkerhedssoftware, der skal revideres og opdateres løbende. For eksempel sender Windows Defender to opdateringer om dagen i forhold til Avasts 200 + streaming opdateringer om dagen for at være foran de onde.

Få en 30 dages prøve med Avast Endpoint Security
Få en 30-dages gratis prøveversion af Avast Endpoint Security
Selv daglige opdateringer er for sjældne, når nye trusler konstant opstår, og et system kan blive kompromitteret om få sekunder: Af de næsten 750 millioner databrud på grund af cyberkriminalitet, der blev rapporteret sidste år, tog det angribere minutter eller mindre at kompromittere systemer i 93 procent af tilfældene, og dataeksfiltration fandt sted inden for minutter i 28 procent af sagerne.

I tredjepartstestning kom Windows Defender konstant op kort.

Real-world test for malware og nul-dag detektion: Windows Defender scorede 89,9%, det laveste af 22 programmer testet, versus Avas 100% beskyttelse.
Ondsindede webadresser, udnyttelser og malware: Windows Defender opdagede kun 90,8% mod næsten 100% for Avast (AV-Comparatives, marts 2016)
Home Anti-Malware Protection Test: En AA-rating til Windows Defender for ondskabsdetekteringsnøjagtighed mod en AAA-pris, den højeste bedømmelse, for Avast (SE Labs, marts 2016)
Systempåvirkning: Med en effekt på 15,7 point modtog Windows Defender den 1-stjernede Standard rating vs Avasts 3-stjernede Advanced + rating for en systempåvirkning på kun 0,5.
Microsofts Windows 10 og dets sikkerhedssider - Windows Defender og Windows Firewall er en god start til at beskytte dine enheder, men det er alt, hvad de er, en start.

For at sikre den bedste beskyttelse er det muligt for din virksomhed at have brug for andre cybersecurityværktøjer, især et antivirusværktøj som Avast Endpoint Security. Først da kan du være sikker på, at dine onlineoplevelser, applikationer og data ikke bliver sat i fare.

ref.avast.com


dele denne post← gamle post nyeste post →

 undefined