Samsung Galaxy A90 taske viser triple kamera, fuldskærm foran!

Posted by Mike hurley on

Billeder af et Samsung Galaxy A90-tilfælde har overflade, og de viser begge sider af telefonen. Der er et tredobbelt kamera på bagsiden, 48MP + 12MP + 5MP ifølge rygter og det vil have "Tilt OIS" (Bemærk, at en anden version af telefonen forventes at have 48MP + 8MP + 5MP kameraer i stedet).

Denne gamle rygte hævdede, at Galaxy A90-kameraet ikke vil være en skyder som Galaxy A80. Og faktisk ser ryggen normalt ud. Telefonen blev dog rapporteret at have en Infinity-U-skærm, hvilket betyder en indskæring for selfie-kameraet, hvilket ikke er det, vi ser på billedet.

Samsung Galaxy A90 taske (gennemsigtig silikone) Samsung Galaxy A90 taske (gennemsigtig silikone)
Samsung Galaxy A90 taske (transparent silikone)

Skærmdesignet betyder stort set et pop-up-selfie-kamera. Det kunne være det mørke sted du ser på toppen af ​​telefonen. Disse billeder ligner meget en lækage fra marts, som viste et pop-up-kamera (selvom det var ude til siden, ikke i midten).

Fingeraftryksindikatoren viser, at læseren er en under-displayenhed, ligesom den er på de andre premium-A-serien-telefoner.

5G-versionen af ​​Samsung Galaxy A80 (SM-A908N) bøjede sin Snapdragon 855-muskel på Geekbench tidligere i dag. 4G-versionen (SM-A905) forventes også at bruge S855.

dele denne post← gamle post nyeste post →

 undefined