Samsung Galaxy Note 10 5G topper DxO-diagrammer til både hovedkamera og selfies

Posted by Mike hurley on

Samsung Galaxy Note10 + 5G er den nye kamerakonge, der sidder øverst på DxOMark-hitlisterne med sejre i både hoved- og selfie-kamerakategorier. Da den eneste forskel mellem 5G-modellen og den LTE-tilsluttede Galaxy Note10 + kun er 5G-modemet, gælder scoren også for denne model.

Lad os starte med hovedkameraet. Den samlede score på 113 er en højere end hvad Huawei P30 Pro fik. Ved at bryde den ned fik Noten en fotoscore på 118, som kun er et punkt bag Huawei. Mens hovedkameraet er næsten det samme som Galaxy S10 5G (som matchede P30 Pro's samlede score), har Samsung justeret billedbehandlingsalgoritmerne og fået bedre resultater.

Samsung Galaxy Note10 + 5G topper DxO-diagrammer til samlet, video- og selfie-score
Galaxy Note10 + tager fremragende fotos med et bredt dynamisk interval i en lang række lysforhold. Det ene sted, det hænger bag Huawei, er meget mørke scener (1 lux). Fokus er hurtig og præcis, flashen blev også bedømt meget.

Telefoto-kameraet har nu en lysere blænde, f / 2.1 (S10 5G havde f / 2.4). Telefonen bevarer flere detaljer i teksturer, selv under dårlige lysforhold. Bokeh og hud gengivelse af portrætbilleder er også blevet markant forbedret. 2x zoom er stadig ret kort sammenlignet med nogle af konkurrencerne.

Video score på 101 er den højeste endnu. De 4K-videoer, der er optaget med Galaxy Note10 +, har et højt detaljeringsniveau, levende farver og bredt dynamisk interval. Autofokus og objektsporing er hurtig og nøjagtig, billedstabiliseringen blev betragtet som effektiv (DxOMark ser ikke ud til at have testet Super Steady-tilstand, da den kun fungerer ved 1080p).

Samsung Galaxy Note10 + 5G topper DxO-diagrammer til samlet, video- og selfie-score
Med en Selfie-kamerascore på 99 point skubber Galaxy Note10 + Zenfone 6 ud af øverste placering. Resultatet fordeler sig som 103 point for Fotos og 93 for Videos (Zenfone fik henholdsvis 101 og 93).

Det forreste kamera producerer fremragende fotos og videoer i en lang række optageforhold. Det er autofokusfunktioner blandt de bedste, som det er selfie-flash-evnen. Men bokeh-tilstanden lader noget tilbage at ønske.

Bemærk, at den mindre Galaxy Note10 (både LTE og 5G) bruger nøjagtigt samme selfie-kamera og et næsten identisk bagkamera - det mangler 3D ToF-sensoren, men det spiller ikke meget af rollen i DxOMarks test.

Ref.gsmarena.com


dele denne post← gamle post nyeste post →

 undefined