Samsung Galaxy Note10-dummies bekræfter skærmstørrelser

Posted by Mike hurley on

Tidligere i dag så vi farverne på Galaxy Note10, efterfulgt af billeder af dens lyddongle. Det tredje rygtet for dagen er skærmdiagonaler, der er bekræftet af den britiske detailhandler Mobile Fun.

Forhandleren modtog dummy-enheder fra Olixar, der blev fremstillet specifikt til sagsprøvningsformål. Når man måler de ikke-anvendelige gadgets, ser det ud til, at skærmen på Galaxy Note10 vil være 6,3 ”, mens Galaxy Note10 + ankommer med en 6,8” diagonal.Da Olixar allerede har de fulde dimensioner, sælger den nu den første batch af sager til det nyeste Samsung-flagskib på Mobile Fun. Der er fire muligheder - Carbon Fiber, Gel case i blå, ultra-tynd gennemsigtig taske og solid sort FlexiShiled mulighed. De har alle et pænt udskæring til den lodrette kameraopsætning og plads til tænd / sluk-tasten på venstre side.

Samsung Galaxy Note10 + i Olixar etuier Samsung Galaxy Note10 + i Olixar etuier Samsung Galaxy Note10 + i Olixar etuier Samsung Galaxy Note10 + i Olixar etuier
Samsung Galaxy Note10 + i Olixar-sager

Forventningerne er, at Galaxy Note10 + kommer med QHD + -visning, mens den almindelige Note10 vil have at gøre med et FullHD + -panel. De vil være Super AMOLED, med en cirkulær udskæring i midten for selfie-shooteren.

 

Source


dele denne post← gamle post nyeste post →

 undefined