Samsung Galaxy S11 Nyheder

Posted by Mike hurley on

Forhindrer hele denne bit med en stor advarsel om dens tidlige og ubekræftede natur, selvom kilden er ret hæderlig. Evan Blass (@evleaks) har en indvendig insider scoop eller måske endda et par, bedømt efter hans nylige private stillinger, der hævder Samsung Galaxy S11 kommer i tre størrelser.

Samsung Galaxy S11 vippede for at komme i tre størrelser og fem varianter i alt, afhængigt af 5G
Først op, en lille 6,2-tommer eller måske 6,4-tommer en. Hvis Samsung holder sig til sin nuværende navnekonvention, ville det sandsynligvis være S11e. Arbejder vores vej op, er der den almindelige S11, siges at sports en 6,7 tommer diagonal og endelig en større sandsynlig S11 + model, på 6,9 inches. Alle tre paneler vil tilsyneladende være buede denne gang, så fans af det traditionelle flade udseende på den aktuelle S10e kan blive lidt skuffet. Stadig er det næppe et overraskende træk.

Det samme gælder rygtet om et skift til et højere 20: 9-billedforhold fra sidste måned. Pr. Info vil mindst en af ​​Galaxy S11-modellerne have et 20: 9-aspekt, ligesom visse A-serienheder (Galaxy A80 og A70). Desværre er der stadig ingen ord om, hvorvidt dette nye flagskibspaneldesign vil have et hak eller udskæring af nogle slags eller måske inkorporere et periskopet selfie-kamera med design. Men vi fortryder.

Samsung Galaxy S11 vippede for at komme i tre størrelser og fem varianter i alt, afhængigt af 5G
Når han cirkler tilbage til Evan Blass, nævner han også, at de mindre to Galaxy S11-modeller vil blive tilbudt i LTE- og 5G-varianter, mens den største kun har en 5G-mulighed. Naturligvis med bagudstøtte til 4G-netværk rundt omkring. Dette bringer effektivt antallet af S11-varianter til 5. Andre bits og informationsstykker, som vi også har hørt om Samsungs næste flagskib, er inkluderingen af ​​virksomhedens egen anden generation af 108MP-hovedkamera-sensor sammen med et 5X zoom-periskopkamera. Sidstnævnte vil sandsynligvis være kernen i en for nylig varemærket "Space Zoom" -funktion. I en anden overraskende bit forventer vi enten en Exynos 9830 eller en Snapdragon 865 inde i Galaxy S11-familien, afhængigt af markedet.

Som sædvanligt kan vi sandsynligvis forvente de nye S11-telefoner nogen tid i midten til slutningen af ​​februar. Og hvis historien er noget at gå forbi, vil vi sandsynligvis vide en masse flere detaljer inden den officielle lancering.

Ref  Gsmarena.com


dele denne post← gamle post nyeste post →

 undefined