Samsung Galaxy Tab S6 will feature a 6,840 mAh battery and 15W fast charging!

Posted by Mike hurley on

Samsungs Galaxy Tab S6 lancering er hurtigt nærmer sig, og vi lærer alt om det en lækage ad gangen. I dag kan vi tilføje endnu en vigtig detalje - batteriet.

Ifølge en certificering fra den taiwanske National Communications Commission (NCC), vil den nyeste Samsung tablet have et 6,840 mAh batteri med 15W hurtig opladning kapacitet. Noteringen svarer til SM-T860-modelnummeret på fanen S6 og afslører også, at enheden skal sendes med EP-TA200 opladningsadapteren, som kan klare 15W hurtig opladning.

Galaxy Tab S6 NCC notering
Galaxy Tab S6 NCC notering

Ifølge tidligere spekulationer vil Galaxy Tab S6 have en 10,5-tommers Super AMOLED-skærm sammen med Snapdragon 855 SoC. Andre bemærkelsesværdige tilføjelser omfatter en quad-højttaler opsætning, dobbelt kameraer og support til S Pen, som vil have en vugge under de bageste kameraer, hvor det formodentlig vil vedhæfte via magneter.

Samsung forventes at annoncere tabellen S6 sammen med Note10 på sin 7. Pakke udvidet den 7. august, selvom det måske vælges at give en tablet en egen begivenhed - siger til IFA i slutningen af ​​samme måned.

Source


dele denne post← gamle post nyeste post →

 undefined