Skærmbillede fra Apple Alarms-app antyder den kommende "Sleep" -app

Posted by Mike hurley on

Apple Watch er blandt de bedst sælgende smartwatches i hele verden. Mange har rost dens kommunikations- og sikkerhedsfunktioner, og Apple Watchs fitness-evner er godt udført. En ting, der mangler, er dog native support til Sleep tracking. Der har været tredjepartsapplikationer, der tilbyder en eller anden måde at spore søvn på, men de er ikke så praktiske som automatisk sporing, som andre fitnessbånd tilbyder ud af boksen.

Den seneste antydning om, at søvnsporing snart kunne komme, kommer fra et skærmbillede, der er fundet i Apple Watch App Store. I frigivelseskærmbillederne til Alarms-appen er en meddelelse, der nævner en ikke-udgivet app kaldet "Sleep". Dette vil sandsynligvis være navnet på en app, der bruges til at se søvndata fra Apple Watch.

Screenshotet nedenfor blev taget, før Apple fjernede den lille tekst fra skærmbilledet Alarms app.

Skærmbillede fra Apple Alarms-app antyder den kommende "Sleep" -app
Teksten i skærmbilledet lyder "Indstil din sengetid og vågne op i Sleep-appen." Dette ville sandsynligvis lade Apple Watch vække brugeren i en optimal søvncyklus, der fører op til brugerens foretrukne vågentid.

En stærk mulighed er, at vi måske kan se, at native Sleep-support ankommer via en watchOS-opdatering. Vi antager, at kun en eller to af de seneste generationer af Apple Watch overhovedet vil støtte funktionen. Vi spekulerer på, hvordan søvnsporing ville påvirke Apple Watchs batterilevetid - især når brugerne er vant til at oplade deres ure natten før sengetid.

Det er tidligere blevet rygtet om, at Apple endelig ville tilføje søvnsporing til et nyt Apple Watch, og med udgivelsen af ​​Apple Watch Series 5 er der stadig intet officielt ord om støtte til søvnsporing.

En rapport fra 9to5Mac forrige måned hævdede, at søvnsporing ville ankomme med navnet "Time in Bed tracking", som kunne "spore brugerens søvnkvalitet ved hjælp af dets flere sensorer og input, herunder personens bevægelse, hjerterytme og lyde. Oplysningerne kan derefter analyseres og gennemgås enten af ​​Health-appen eller en ikke-udgivet “Sleep” -app.

Ref.www.gsmarena.com


dele denne post← gamle post nyeste post →

 undefined