Sluttmeddelelse til Norton Online Backup

Posted by Mike hurley on

Fra 1. juli 2020 er Norton Online Backup ikke længere tilgængelig. Følgende ofte stillede spørgsmål kan hjælpe dig med at besvare forespørgsler, der er relateret til slut-of-life-meddelelsen.

Hvorfor bliver Norton Online Backup pensioneret?

Vi stræber efter at give brancheførende og relevant sikkerhed for at hjælpe med at beskytte dine enheder og oplysningerne om dem. Fra tid til anden vurderer vi vores tilbud og funktioner for at sikre værdi for vores forbrugere og partnere.

Fra 1. juli 2020 vil Norton Online Backup ikke længere være tilgængelig eller understøttet.

Er der et erstatningsprodukt til Norton Online Backup?

Vi har en backup-løsning tilgængelig i vores Norton 360-tilbud. Du kan sikkerhedskopiere dine data ved hjælp af funktionen PC Cloud Backup i Norton 360. Bemærk, at Norton Cloud Backup-funktionerne kun er tilgængelige på Windows.

Afhængigt af dit område eller abonnement kan du muligvis modtage en e-mail med en rabat på Norton 360-planer. Dette er et tilbud til Norton Online Backup-brugere, der skifter til en Norton 360-plan.

Vi er ikke i stand til at flytte dataene fra Norton Online Backup til Norton 360 på grund af teknologiske begrænsninger. Derfor skal du gendanne dine data fra Norton Online Backup og derefter sikkerhedskopiere dataene igen ved hjælp af Norton 360 PC Cloud Backup. Se Gendan filer fra Norton Online Backup for at få flere oplysninger.

Mine data er stadig tilgængelige lokalt på mit skrivebord. Skal jeg stadig gendanne dataene fra Norton Online Backup?

Nej. Hvis de data, der skal sikkerhedskopieres, stadig findes lokalt på dit skrivebord, kan du direkte opsætte og sikkerhedskopiere ved hjælp af Norton 360 PC Cloud Backup.

Hvordan påvirker denne meddelelse mit eksisterende Norton Online Backup-abonnement?

Du kan fortsætte med at bruge Norton Online Backup indtil 30. juni 2020. Afhængigt af dit område eller abonnement kan du muligvis modtage en e-mail med en rabat på Norton 360-planer. Dette er et tilbud til Norton Online Backup-brugere, der skifter til en Norton 360-plan.

Du kan købe norton-produkter på takprice.com

Ref.


dele denne post← gamle post nyeste post →

 undefined