Sony afslører WF-1000XM3 sande trådløse støjreducerende øretelefoner

Posted by Mike hurley on

Sony er et af de få firmaer derudover, der gør store hovedtelefoner med korrekt funktionsdygtig støjreducering og nu tilføjede de nye WF-1000XM3 ørepropper til sin portefølje. De har opdateret look over den toårige WF-1000X, forbedret NC og længere batterilevetid.

Sony frigiver de nye trådløse støjreducerende øretelefoner fra WF-1000XM3
Ørepropperne har et smukt design med knopperne, noget rum til basen og en kapacitiv overflade, der kan indstilles til at udføre forskellige opgaver med forskellige bevægelser, herunder den populære finger / hånd over øretelefonen (i dette tilfælde berører panelet) til lad omgivelserne lyde igennem, når nogen taler til dig.

Sony releases the new WF-1000XM3 wireless noise-cancelling earbuds

Sony hævder, at hovedtelefonen Connect-appen vil tilbyde en funktion, der hedder Adaptive Sound Control, der registrerer, hvad du laver og forbedrer vigtige lyde som en bil, mens du er på gaden eller en togmeddelelse, mens du venter på platformen.

Specs-wise Sony har sat QN1e HD NC-processoren i hver knopp - den samme findes i WH-1000XM3 trådløse hovedtelefoner. Ørepropperne understøtter også Bluetooth 5.0 med et effektivt område på omkring 10 meter. Et øreprop vejer mindre end 9 gram, med den stilfulde sag tilføjer ekstra 77 gram.
Det pakker et batteri, og Sony siger, at opladning af øretelefonerne tager ca. 1,5 timer, mens kontinuerlig musikafspilning kan fortsætte i 6 timer med NC-tasten eller 8 timer, hvis du slukker for den.

Ref.gsmarena


dele denne post← gamle post nyeste post →

 undefined