Sony arbejder på en rullebar Xperia med 10x zoom kamera, rygter hævder

Posted by Mike hurley on

Ryktet har det, at Sony arbejder på en drømmetelefon med et rulbart display og 10x zoom kamera. Dette er et såkaldt "nautilus design" og angiveligt bruger et LG Display panel.

LG demoed et 65 "rulle OLED TV på CES 2018, det kunne være en mindre version af samme teknologi. Det var bare en prototype, men selskabet vil begynde at sælge det som Signature Series R senere i år.Den rullbare Sony Xperia er stadig i prototypetrappen, der for tiden drives af et Qualcomm SM7250 chipset (Snapdragon 710). Produktionsmodellen skal opgradere til Snapdragon 855 med et X50-modem til 5G-tilslutning.

Telefonen siges at have et 10x zoom kamera. Det er uklart, om dette er 5x optisk og 10x hybrid eller faktisk optisk 10x zoom (som ville være en første). Det er også drevet af et 3,220mAh batteri, som sandsynligvis er begrænset af den rullbare formfaktor (foldbare telefoner bruger to almindelige batterier).

Taler formfaktoren, vil denne telefon rulle op i en cylinder? Dette ville være en god form for en lang brændvidde linse, men det vil have et prisme for at reflektere lyset 90 °. Ellers ville det være ret akavet at bruge skærmen som søger.

Den rullbare Sony Xperia kunne starte december i år eller i begyndelsen af ​​2020.

dele denne post← gamle post nyeste post →

 undefined