Symantec lancerer eLibrary for at give kunderne Anytime, Anywhere Learning

Posted by Mike hurley on

Undersøgelser viser, at veluddannede it-teams udfører betydeligt bedre og får mere værdi fra deres virksomheds IT-investeringer end hold, der mangler træning. Men i dagens hurtige verden kan det være svært at finde tid eller ressourcer til at træne alle på et it-team.
 
Symantec lancerede for nylig det opdaterede Symantec eLibrary for at hjælpe med at løse disse problemer ved at give kunderne mulighed for at modtage online, selvstændig træning - når som helst og hvor som helst.
 
Det nye Symantec eLibrary er et online repository af webbaseret selvstyret træning designet til at hjælpe it-fagfolk med at udforske nye emner eller genopfriske deres viden om Symantecs familie af produkter og løsninger. Tilgængelig 24x7 hvor som helst der er internetadgang, et etårigt abonnement på Symantec eLibrary giver kunderne mere end 200 web-baserede træningskurser - lige fra enkle 10 minutters opfriskningskursus til mere detaljerede dybdegående tekniske træningskurser og registrerede simuleringer. Som en ekstra bonus vokser Symantec eLibrary altid - med nye kurser tilføjes jævnligt for at holde dit team up-to-date på den nyeste produktuddannelse fra Symantec.
 
Takket være sin "altid på" tilgængelighed er Symantec eLibrary et glimrende valg for krydsuddannelsesmedarbejdere - der giver adgang til prisbelønnede Symantec-kurser uden udenfor kontorets tid eller rejseudgifter. Kunderne har adgang til kurserne når som helst, hvor som helst de har internetadgang - så de kan få den viden, de har brug for, når de har brug for det.

ref.symantec.com


dele denne post



← gamle post nyeste post →

 undefined