Xiaomi udvikler en ny app kaldet Mi Health

Posted by Mike hurley on

Xiaomis Mi Fit runder alle data fra Mi-enheder som Mi Band, Mi og Redmi-telefoner og Mi Scale, men tilsyneladende arbejder virksomheden for at skabe en yderligere app, der kaldes Mi Health. Det dukkede op i den nyeste MIUI-beta-build og vil dele masser af funktioner med Mi Fit.

Skærmbilleder af Mi Health-appen Skærmbilleder af Mi Health-appen
Skærmbilleder af Mi Health-appen

Skærmbillederne fra apk blev foretaget af et XDA-udviklermedlem, der fandt applikationen på 9.7.23 Kina Developer Build af MIUI. Det ser ud til, at du vil være i stand til at spore dine trin og søvnhastighed, inklusive i baggrunden. Der er også en menstruationscykluskalender, en tracker af øvelsesmål og BMI (Body Mass Index) og sundhedsresultater.

For at have apk skal du enten være på Xiaomi beta-programmet i Kina eller have en fuldstændig rodfæstet smartphone. På grund af dette besluttede XDA-udviklere at tilbageholde upload af filerne på dette tidspunkt.

Det er stadig uklart, om Xiaomi vil erstatte Mi Fit med Mi Health, eller de to applikationer vil eksistere sammen for at give et valg mellem bredere funktionalitet og mindre fodaftryk.

ref.


dele denne post← gamle post nyeste post →

 undefined