YouTube giver dig mere kontrol over, hvilke videoer der vises i dit hus

Posted by Mike hurley on

YouTube foretager nogle ændringer i dag, som giver dig mere kontrol over, hvilke videoer der vises i din startside samt op næste side.

For det første kan du udforske emner og relaterede videoer for at se mere af det, du elsker. De muligheder, du ser, er baseret på dine eksisterende personlige forslag. Disse kan være videoer relateret til den du ser, videoer udgivet af den samme kanal eller andre emner, som kan være af interesse for dig. Du kan finde denne nye funktion på hjemmesiden, når du ruller op og på Op næste, når du browser. Den vil være tilgængelig for indlogget brugere på engelsk på YouTube-appen til Android først, og derefter på iOS, skrivebord og på andre sprog "snart".

YouTube giver dig mere kontrol over, hvilke videoer der vises i dit Home feed og Up Next
Du kan også fjerne forslag fra kanaler, du ikke vil se, ved at trykke på trepunktsmenuen ved siden af ​​en video på hjemmesiden eller i op næste. Vælg derefter "Anbefal ikke kanal", og derefter vil du ikke længere se videoer fra den kanal, der er foreslået til dig. Dette blokkerer dog ikke kanalen til dig - du kan stadig se indholdet, hvis du abonnerer, søger eller besøger kanalsiden eller fanen Trending. Det fjerner netop den specifikke kanal fra anbefalinger, det er alt. Dette er tilgængeligt på YouTube for både Android og iOS i dag, og kommer til skrivebordet "snart".

YouTube giver dig mere kontrol over, hvilke videoer der vises i dit Home feed og Up Next
Endelig får du flere oplysninger om, hvorfor en bestemt video blev foreslået til dig i første omgang. Dette vil dukke op i en lille boks under videoen og forklarer hvorfor servicens algoritme troede, at det ville være en god pasform for dig.

YouTube giver dig mere kontrol over, hvilke videoer der vises i dit Home feed og Up Next
Dette er tilgængeligt på YouTube for iOS i dag, og kommer til Android og skrivebordet "snart".

gsmarena.com


dele denne post← gamle post nyeste post →

 undefined