Salgs- og leveringsbetingelser for forbrugere

Betaling

NordGIG ApS(TAKPRICE.com Aps) modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard . Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

 

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

 

NordGIG ApS bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

 

Levering

Takprice ApS

Leveringstiden for din ordre er 4-5 hverdage.

takprice IVS anvender PostNord, GLS som fragtudbydere. Derudover anvendes dropshipments udenom vores lager i form af en tredjepartsleverandør til forsendelse af bestillinger, hvis dette er muligt. 

Leveringsmetode og estimeret leveringstid fremgår ved bestilling af det enkelte produkt. Valgmulighederne kan variere, da forskellige årsager såsom vægt og varens dimensioner afgør fragtmulighederne. Du vil i de fleste tilfælde modtage et Track and Trace-nummer til at spore din forsendelse.
Nordgig ApS leverer kun til fastlandet og brofaste øer. Kontakt Nordgig Aps for udarbejdelse af et specialtilbud til levering på ikke-brofaste øer.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på support@takprice.com

 

Udland

Vi leverer ikke udenfor Danmark, ej heller Grønland eller Færøerne.

NOTE: Her skrives jeres egne leveringsformer og betingelser!

 

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

 Der kan forekomme et proøvegebyr på DKK 250 pr. halve time inkl. moms, hvis det indsendte varer testes fejlfrit ved Nordgig IVS(takprice.com), eller der ikke findes grund for at efterkomme reklamationskravet i øvrigt.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

 

Takprice IVS vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

 

Ved returnering

Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

 

NordGIG ApS

Haraldsgade 9 St Tv

6700 Esbjerg

 

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

 

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så Pengene vil blive refunderet på samme måde, som du har betalt ordren. Har du betalt med betalingskort eller Mobile Pay, vil pengene automatisk blive refunderet til det kort, der er betalt med.

 

Fortrydelsesret

Undtagelser fra fortrydelsesretten
Du har ingen ret til tilbagetrækning i disse tilfælde:

Forseglede lyd- eller videooptagelser (inklusive cd'er og dvd'er) eller computersoftware, hvor forseglingen er brudt.
Digitalt forseglet indhold, der ikke leveres på et fysisk medium, men som du downloader eller licens (f.eks. Spil, Antivirus og software).

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

 

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.  Du kan bestille en returlabel hos os, når du opretter din fortrydelsessag.

 

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Nogle produkter som mobiltelefon,hovedtelefoner eller Apple,samsung-produkters emballage er så vigtigt, så kunden skal betale de emballage omkostninger.

 

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@takprice.com. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur.

Varen sendes til:
NordGIG ApS

Haraldsgade 9 St Tv

6700 Esbjerg


Danmark

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

 

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

 

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

 

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

 

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@takprice.com

 undefined